Online betting

Varför spela online?

 • Online betting med våra rekommenderade bookmakers är säkert. Bookmakers som bet365 är väl etablerade företag i EU regionen. De är noggrant uppföljda av relevanta myndigheter (till exempel Gambling Commission i Storbritannien eller MGA i Malta).
 • Du kan enkelt och bekvämt spela hemifrån, du blir inte begränsad av öppettider hos lokala bookmakers.
 • Att göra en insättning och börja spela tar endast några sekunder.
 • Du kan titta på live streams* från en mängd sporter och spela live på hundratals matcher varje dag.
Om du uppnått laglig ålder i ditt hemland så finns det inget som hindrar dig från att spela med den bästa online bookmakern – bet365. Det här betting företaget har den bredaste sport betting selektionen. bet365 hemsida är tillgänglig på svenska och det finns också svensk support.

Registrera dig på bet365 idag! »

Hur du börjar spela:

Nedan visas de grundläggande stegen för en oinvigd spelare. Som ett exempel för registreringsprocessen och insättning har vi valt ett av de mest ansedda spelbolagen - bet365. Bet365 har blivit ett av de största och mest pålitliga spelbolaget i världen, baserat på deras långa erfarenhet kan vi verkligen rekommendera dem. Med bet365 behöver du inte oroa dig för dina pengar. Dina medel är alltid tillgängliga på ditt spelkonto.

Steg 1. - Registrering - Visa mer information    

Steg 2. - Gör en insättning - Visa mer information    

Steg 3. - Ditt första spel - Visa mer information    

Hur får man får en bonus?

bet365 erbjuder en 100 % insättningsbonus upp till 1 000 kr för alla nya kunder. För en insättning på 1 000 kr så får du en lika stor summa gratis av bet365, totalt får du alltså 2 000 kr in på ditt konto. För att få ta del av den maximala bonusen så behöver du alltså göra en insättning på 1 000 kr. Med en lägre insättning (t.ex. 500 kr) får du en bonus på motsvarande summa dvs. 500 kr.

Öppna ett konto med bet365 idag och begär din bonus på 1 000 kr! »

Följ dessa enkla steg för att motta bonusen:

 • Gör en insättning med en av betalningsmetoderna (se steg 2).
 • Uppe i högra hörnet på hemsidan klicka på ”Tjänster->Kunder”. I det nya fönstret välj tabben ”Erbjudanden” och klicka sedan på den mindre tabben ”Skriv erbjudande kod”. Fyll i koden du mottagit i e-post meddelandet vid registreringen.
 • När du väl skrivit in koden och bekräftat med knappen kommer bonusen läggas till din kontobalans.

Vänligen notera – din bonus tillsammans med din första insättning måste omsättas minst 3 gånger (med minimum odds 1,5) innan du kan göra ett giltigt uttag.

Mer information om detta bonuserbjudande tillsammans med villkoren hittar du på bet365 hemsida.

Hur gör man ett uttag?

För att göra ett uttag från ditt bet365 konto klicka bara uppe i högra hörnet på ”Tjänster->Uttag”.

 • När avsnittet för uttag kommer upp på skärmen fyll i nödvändiga uppgifter för att bekräfta uttaget.
 • Alla uttag görs lämpligen med samma betalningsmetod som insättningen utfördes med.
 • Om ditt uttag inte kan bli bearbetat med metoden du valde vid insättningen görs det vanligtvis med en banköverföring.
 • Minimum uttaget är 50 kr eller motsvarande summa i annan valuta.

* VIKTIGT MEDDELANDE - FlashScore.se erbjuder tillgång till bet365 livestream service som täcker över 100 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådana evenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinner dig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner. Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemang via livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var ditt land är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter till bet365 hittar du genom att klicka här och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

HJÄLP: Sport online betting sida på FlashScore.se erbjuder sport betting information. Varför spela online, hur börjar man spela, betalningsmetoder, hur man får bonus. Online betting med våra rekommenderade bookmakers är säkert! Besök våra rekommenderade bookmakers hemsidor, få de bästa oddsen för online sport betting, spela online på fotboll, basket, tennis, baseboll och många andra sporter. Se direktsända fotbollsmatcher gratis med fotbollsstreaming på bookmaker hemsida och följ annan sport betting service.