Spela odds på nätet:  En nybörjarguide

Känner du osäkerhet inför betting online? Lugn, med vår nybörjarguide märker du snabbt hur lätt, säkert och kul det är.
Åldersgräns 18 år gäller för betting online.
Säkerhet

Vi rekommenderar endast spelbolag som tryggt och säkert hanterar ditt konto och dina pengar.

Bekvämlighet

Du kan spela på mängder av olika odds när du vill och var du än är.

Snabbhet

Det tar endast några sekunder att göra en insättning till ditt konto och placera ett spel.

LIVE streams och betting

Som spelare hos ett spelbolag kan du se tusentals livestreamade matcher helt gratis, samt spela på heta liveodds.

Bäst bettingerbjudande

I en värld av betting online är bet365 synonymt med högsta kvalité. Det här väletablerade spelbolaget erbjuder det största utbudet av sportevents och många av dessa kan du se via livestream. Med fler än 22 miljoner registrerade spelare är bet365 generellt ansett som ett väldigt pålitligt och tryggt spelbolag.

1
Steg 1

Registrera konto

Registreringsprocessen är väldigt enkel och den tar inte mer än några minuter. Behöver du hjälp? Klicka nedan för vår steg-för-steg guide.

+ Läs mer Göm detaljer
 1. Gå till bet365 och klicka på länken "Bli medlem" uppe i det högra hörnet.
 2. Ett nytt fönster kommer att öppnas. Fyll i dina personuppgifter - handlar främst om grundläggande information. Utöver det vill bet365 att du anger en fyrsiffrig kod för att ytterligare öka din kontosäkerhet.
 3. Är alla fält på registreringssidan ifyllda? Bra! Bekräfta att du minst är 18 år fyllda och klicka därefter på knappen "Gå med".
 4. Det var allt! Inom kort kommer du att få ett bekräftelsemejl med information om ditt nya medlemsskap.
2
Steg 2

Sätt in pengar till ditt spelkonto

Har du betalat för varor i en e-shop någon gång? Att sätta in pengar till ditt bet365-konto är precis lika enkelt.

+ Läs mer Göm detaljer

Så fort registreringsprocessen är avklarad kommer bet365 att logga in dig på ditt konto. Därefter kommer du att bli tillfrågad om du vill göra en första insättning. Du behöver inte göra en insättning direkt utan du kan göra det vid ett senare tillfälle om du vill. Dock kan du inte börja din bettingkarriär förrän du gör din första insättning, så det finns egentligen ingen anledning att tveka.

Under rubriken "insättning" som du hittar i toppmenyn erbjuds du flera olika metoder för att göra insättning till ditt konto. De tre vanligaste metoderna beskrivs nedan:

Viktigt: Storleken på din insättningsbonus bestäms av summan av din första insättning. Du hittar mer information om 100% insättningsbonus i steg 3. Om du vill få ut så mycket som möjligt av bonusen behöver du sätta in 1000 kr. Den summan matchas då av bet365 och totalt får du hela 2000 kr att spela för.


Insättning via kredit/bankkort
+

Om du har ett kreditkort eller ett bankkort så kan du använda dessa för att betala online. Detta är kanske det enklaste sättet att betala då pengarna kommer in på ditt spelkonto inom några sekunder.

 1. Välj din bettingvaluta.
 2. Fyll i alla efterfrågade kortdetaljer (du hittar dessa på ditt kort).
 3. Ange summa för insättning (minsta summa för denna metod är 50 kr och maximal summa är 200.000 kr).
 4. Välj din insättningsgräns. Om du är säker på att du har kontroll över ditt spelande, välj "Obegränsad".
 5. Klicka på "Gör insättning". Så fort insättningen är genomförd kommer dina pengar att finnas på ditt konto.
Skrill insättning
+

Skrill är en digital plånbok som du kan använda för att sätta in och ta ut pengar från ditt bet365-konto.

 1. Om du inte har ett Skrill-konto sedan tidigare, registrera ett nytt konto här.
 2. Med ett Skrill-konto i din hand, välj din bettingvaluta och ange din Skrill e-post och insättningsbeloppet (minsta tillåtna belopp för den här metoden är 100 kr och maximalt belopp är 250.000 kr).
 3. Välj din insättningsgräns. Om du är säker på att du har kontroll över ditt spelande, välj "Obegränsad".
 4. Klicka på "Gör insättning". Du kommer sedan att omdirigeras till en säker Skrill-sida.
 5. Logga in med din registrerade e-post och ditt lösenord.
 6. Om ditt saldo är tillräckligt är det bara att gå vidare och godkänna. Inom några sekunder kommer sedan insättningen att krediteras ditt bet365-konto.
Insättning via banköverföring
+

En överföring via bankkonto är den långsammaste insättningsmetoden av dessa tre så den rekommenderas inte.

Om du dock väljer den här metoden, glöm inte att ange ditt unika 13-siffriga virtuella kontonummer som referens i samband med din överföring. Detta krävs för att din insättning ska gå igenom.

3
Steg 3

Få din bonus upp till 1000 kr

Spela på odds utan att riskera egna pengar - vem skulle säga nej till ett sådant erbjudande? Bet365 erbjuder en bonus på 1000 kr till alla nya spelare!

+ Läs mer Göm detaljer

Som vi tidigare har nämnt så måste du göra en första insättning för att få tillgång till din bonus. Om du vill få ut det mesta och bästa av detta erbjudande så behöver du göra en insättning på 1000 kr till ditt spelkonto. Bet365 krediterar då dig med samma summa på några sekunder (om din insatta summa är 1000 kr får du 100% bonus, det vill säga ytterligare 1000 kr på kontot). Naturligtvis kan du sätta in en mindre summa också men då får du inte lika hög matchningsbonus. Om du sätter in en högre summa än 1000 kr i samband med din första insättning så krediteras du fortfarande bara 1000 kr då detta är maxbeloppet för bonusen.

Om du gjort flera insättningar i början av din spelkarriär så kommer bet365 att matcha den första insättningen som gjorts under en 7-dagars period.

Hur aktiverar du din bonus?
 1. I samband med att du registrerat ett konto hos bet365 kommer du att få ett e-postmeddelande som innehåller en bonuskod som slutar på "NCDBP". Om du har mött lägsta kravet för att få bonus kan du enkelt kopiera koden.
 2. Väl tillbaka hos bet365, klicka på "Tjänster" och välj "Mitt konto".
 3. Klicka på "Erbjudanden"-fliken, och klista in din kod i fältet för "Bonuskod" och aktivera din bonus.

Det är allt som krävs! Du kommer nu att se 3 olika summor på ditt konto: bonus, pengar tillgängliga för uttag, samt total summa. Du kan ta ut dina bonuspengar så fort du har uppfyllt bonusvillkoren (omsättningskravet) hos bet365. Villkor och omsättninskrav finns för att skydda spelbolaget från så kallade "bonusjägare". Vilka är dessa bonusvillkor?

 1. För att spela med din bonus, omsätt summan av din kvalificerande insättning en gång.
 2. Du måste ha omsatt odds och spel till ett värde av tre gånger din kvalificerade insättning och bonus.
 3. Endast singelspel med ett minsta odds på 1,5 eller högre, samt kombinationsspel där minst ett odds är 1,5 eller högre kommer att bidra till omsättningskravet för bonusen.
 4. Om omsättningskravet för bonusen inte har mötts inom 90 dagar från dess att du mottagit bonusen kommer bonusbeloppet att förverkas.
4
Steg 4

Lägg ditt första spel

Registrerat konto? Check. Gjort insättning? Check. Då kör vi igång!

+ Läs mer Göm detaljer

Med pengar på ditt spelkonto är det nu dags att lägga ditt första oddsspel. Hur gör man det?

 1. I den vänstra menyn, välj den sport som du vill spela på, exempelvis fotboll.
 2. Samtliga ligor och mästerskap visas sedan i mittenkolumnen. Listfunktionen känns kanske lite oklar i början men du kommer snabbt att känna dig bekväm med upplägget. Låt oss exempelvis välja England och Premier Leauge.
 3. När du klickar på ett liganamn så kommer alla ligans tillgängliga matcher upp tillsammans med deras raka 1-X-2 odds (hemmavinst, oavgjort eller bortavinst).
 4. Om du letar efter andra odds (över/under, halvtidsresultat o.s.v), så klickar du enkelt på en enskild match för att visa dessa.
 5. Lägg till ditt odds till spelkupongen.
 6. När din spelkupong är färdigkomponerad så trycker du enkelt på knappen "Placera spel".

Det var allt. Lycka till med ditt spel!

5
Steg 5

Ta ut pengar från ditt konto

Har du spelat framgångsrik betting och det har blivit dags att ta ut vinstpengar? Grattis! Du kommer att ha dina pengar på bankkontot inom några få dagar.

+ Läs mer Göm detaljer

Att ta ut pengar från ditt bet365-konto är enkelt, särskilt som spelbolaget hanterar uttag snabbt, säkert och utan onödig fördröjning.

Det enda uttaget som kommer att ta lite längre tid är ditt första uttag. Detta beror på att bet356 uppfyller de högt ställda kraven på finasiella transaktioner som gäller för hela branschen. Bland annat är man skyldiga att skaffa sig kunskap om sina spelare, enligt policyn "säkra kundrelationer".

För att verifiera ditt konto och din identitet så kommer du att ombedas att ladda upp två olika dokument som du själv väljer (exempelvis kopia på id-handling eller addressbevis). Detta är inget unikt för bet365 utan detta gäller som sagt för hela branschen.

För att underlätta processen för dig så kommer bet365 att påminna dig. Man gör det i samband med att du loggar in på ditt konto nästa gång:

Efter att du klickat på "Verifiera nu", så guidar bet365 dig genom hela processen. I korthet: du kommer att behöva välja att ladda upp 2 olika identifikationsdokument (körkort, pass, id-kort) eller andra dokument (telefonräkning, kontoutdrag o.s.v.) och sedan scanna in dem i din dator. När båda dokumenten har förberetts kommer bet365 att ge dig detaljerad information om hur du laddar upp dem.

Sedan är det bara att vänta på att dina dokument ska godkännas (det tar vanligtvis 2-3 dagar) för att ditt konto ska verifieras. När du väl har blivit verifierad behöver du inte göra om processen någon mer gång.

Själva processen för uttag är i sig väldigt enkel. Bet365 låter dig ta ut pengar genom samma metod som du använde för insättning. Om du exempelvis har satt in pengar via ditt kreditkort kommer uttaget att göras till samma kort.

När kommer sedan dina pengar? Det beror på vilken betalningsmetod du valt. Om du exempelvis använt dig av Skrill så kommer vanligtvis uttaget inom några timmar. Ett uttag till kredit/bankkort tar vanligtvis 2-3 bankdagar.


Få upp till 1000 kr i bonus

Bet365 har ett bra erbjudande till nya spelare: 100% bonus upp till 1000 kr. Om du sätter in 1000 kr så kommer beloppet att matchas med samma summa, vilket gör att du totalt kan spela med 2000 kr!

Maximalt bonusbelopp är 1000 kr och bonusen aktiveras endast på din första insättning.