Generella frågor

Flashscore.se funktioner

Hur kan jag söka efter tidigare matcher?

Du har två alternativ: antingen kan du använda dig av sökverktyget för att hitta laget eller en spelare, eller också kan du söka fram en liga (turnering, race m.m) och bläddra i historiken.

Varför kan jag inte lägga till fler lag till Mina Lag?

Beroende på tekniska begränsningar så är det maximala antalet lag 100 st.

Kan ni skicka notiser till mig från alla matcher i mina favoritligor?

Tyvärr, den funktionen finns inte i dagsläget. Om du vill ta emot våra notiser, vänligen lägg till en eller flera matcher eller lag till Mina Matcher/Mina Lag.

Jag kan inte se min favoritliga när appen startar. Varför inte?

På hemskärmen visas en lista med de ligor som har minst en schemalagd match den aktuella dagen. Din liga kanske inte har några aktuella matcher och visas därför inte. Prova gärna att söka fram andra ligor eller använd kalenderfunktionen för att visa utbudet av matcher från andra dagar.

Varför saknas vissa ligor eller historisk data?

Vi arbetar hårt med att samla in så mycket information som möjligt från ett ständigt växande antal ligor, tävlingar och events. Om du saknar din favoritliga, serie, tävling eller liknande, kan det bero på att vi har svårt att få fram en tillförlitlig och officiella datakälla. Om du har information som kan hjälpa oss i detta arbete eller om du har förslag på sporter, ligor, tävlingar m.m som du vill att vi ska lägga till, hör gärna av dig via vårt kontaktformulär. När det gäller historisk data arbetar vi kontinuerligt med att göra den komplett. Dock är det liveresultat, livescore och aktuell sportinformation som är vårt stora fokus.

Vad betyder "ES"?

"ES" står för "Endast Slutresultat". Vi använder det endast när vi inte har någon tillförlitlig datakälla att tillgå för liveinformation.

Hur kan jag placera ett oddsspel?

Du kan inte placera oddsspel på vår webbplats. För att göra det behöver du registrera dig hos något av de spelbolag som annonserar hos oss.

Kan ni skicka mig dagliga speltips / spelförslag?

Tyvärr, vi erbjuder inte speltips eller spelförslag på vår webbplats. Vi har fullt fokus på att ge dig djupgående matchstatistik, laginformation, spelscheman, livescore (målservice), resultatservice och mycket annat.

Varför visar ni inte odds från alla licenserade spelbolag?

De odds som visas kommer från de spelbolag som vi har ett kommersiellt samarbete med. Hur deras information visas och var beror på vilken kommersiell överenskommelse vi har gjort med respektive partner.